Hiuspalvelut

Salon Freimistä, Lahden keskustasta saat monipuolisesti hiuspalveluja.Hiustenvärjäyksiä teen sekä ekologisesti  kasviväreillä että synteettisillä väreillä. Hiustenleikkaukset hoituvat myös monen vuoden kokemuksella latvojen siistimisestä mallinmuutoksiin, niin miehille, naisille kuin lapsillekkin.

Katso hiuspalveluiden kuvaus ja hinnasto».

Kosmetologipalvelut

Kosmetologi Tuula  tekee mm. Bion signature expert- Kasvohoitoja, ihonpuhdistusta, ultraääni-ihonpuhdistusta,Clykolihappo- sekä maitohappokuorintaa. Rakennekynsiä, geelilakkausta, jalkahoitoa sekä kestopedikyyriä. Ripsien ja kulmien värjäystä sekä Lash Lift, eli ripsien kestotaivutuksia. Teen myös ehostuksia arkeen tai juhlaan.

Kasvohoidot teen aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen, ihoanalyysiin perustuvilla, ihotyypinmukaisilla tuotteilla. Näin saadaan toteutettua paras kasvohoito juuri sinulle, olit sitten minkä ikäinen tahansa.

Jalkahoidossa hoidetaan myös kaikki mikä on aiheellista, varatun ajan sallimissa rajoissa. Varpaankynsiin on myös mahdollista saada kaunis ja kestävä geelilakkaus.

Katso kosmetologipalveluiden kuvaus ja hinnasto».

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ajanvaraus

Voit varata ajan meiltä joko puhelimitse 044-9761101 tai verkkopalvelun kautta ⇗.