Hiuspalvelut

Salon Freimistä, Lahden keskustasta saat monipuolisesti hiuspalveluja.Hiustenvärjäyksiä teen sekä ekologisesti  kasviväreillä että synteettisillä väreillä. Hiustenleikkaukset hoituvat myös monen vuoden kokemuksella latvojen siistimisestä mallinmuutoksiin, niin miehille, naisille kuin lapsillekkin.

Katso hiuspalveluiden kuvaus ja hinnasto».

Kosmetologipalvelut

HUOM!! 1.9.2021 alkaen sinua hoitaa kosmetologi Laura Pukkila!

Laurakin tekee  Bionilla kasvohoidot, eli saat samat ihonhoitopalvelut nytkin. Laura tekee myös kynsiä, Jalkahoitoja, geelauksia sekä ripsien taivutusta eli lash liftiä sekä kulmien laminointia. Lauran palveluihin kuuluu tietysti myös kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin. Hän tekee karvanpoistot sokeroimalla. Laura hemmottelee asiakkaita myös hieronnoilla.  Tervetuloa Lauran asiakkaaksi rentoutumaan! ps. Lauran palvelut sekä hinnaston löydät Timmasta, www.varaa.fi/salonfreimi

Kosmetologi Tuula  tekee mm. Bion signature expert- Kasvohoitoja, ihonpuhdistusta, ultraääni-ihonpuhdistusta,Clykolihappo- sekä maitohappokuorintaa. Rakennekynsiä, geelilakkausta, jalkahoitoa sekä kestopedikyyriä. Ripsien ja kulmien värjäystä sekä Lash Lift, eli ripsien kestotaivutuksia. Teen myös ehostuksia arkeen tai juhlaan.

Kasvohoidot teen aina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen, ihoanalyysiin perustuvilla, ihotyypinmukaisilla tuotteilla. Näin saadaan toteutettua paras kasvohoito juuri sinulle, olit sitten minkä ikäinen tahansa.

Jalkahoidossa hoidetaan myös kaikki mikä on aiheellista, varatun ajan sallimissa rajoissa. Varpaankynsiin on myös mahdollista saada kaunis ja kestävä geelilakkaus.

Katso kosmetologipalveluiden kuvaus ja hinnasto».

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ajanvaraus

Voit varata ajan meiltä joko puhelimitse 044-9761101 tai verkkopalvelun kautta ⇗.