Kasvohoidot

Käytän kasvohoidoissa Bion -sarjaa. Valitsen hoidon ja tuotteet asiakkaan toiveiden sekä ihoanalyysin jälkeen todetun tarpeen mukaan. Sinun ei itse siis tarvitse tietää tullessasi että minkä hoidon valitset. Bion- sarjalla on ihania Signature expert -hoitoja. Minulla on valittavana  mm. kosteuttava Hydra Glow hoito. Kiinteyttävä A-Booster tai Lift essence hoito. Puhdistavat ja heleyttävät Entzyme Bliss sekä C vit and Brightening hoidot. Akneiholle sekä ruusufinni iholle sopivat erinomaisesti Bion sarjan happohoidot. Valitsen asiakkaan ihon mukaan joko maitohappokuorinnan tai clykolihapon.  Nämä hapotukset sopivat myös hyvin nuorelle , jos ihossa on paljon epäpuhtauksia (tukkeumia tai mustapäitä) tai ikääntyvälle iholle napakoittamaan sitä. Hoitoihin kuuluu tapauskohtaisesti: pintapuhdistus, kuorinta, ultraääni-ihonpuhdistus, tarvittaessa syväpuhdistus, tehoaineet, hieronta (kasvot, decoltee ja hartiat) sekä loppuvoide. Ohjaan aina asiakasta kotihoidossa sekä annan suosituksen mahdollisista jatkohoidoista ja sopivista tuotteista.

Ajanvarauksesta voit valita joko 60 min tai 75 min hoidon. Pidempään hoitoon kuuluu enemmän vaikuttavia aineita sisältävät hoidot, eli esim C-vitamiinihoito tai kiinteyttävä A-booster -hoito. Tai jos haluat pidemmän hieronnan niin valitse pidempi hoitoaika. Tunnin hoidossa kerkeää myös hoitamaan ja hemmottelemaan mainiosti. Teen usein myös ultraäänellä puhdistusta sekä tehoaineiden imeyttämistä.

Bion -sarjan tehokkaat Clykoli- sekä maitohappokuorinnat ovat turvallisia tehdä. Hoidon aikana ihoa saattaa hieman nipistellä. Mitä kuivempi ja herkempi iho on, sitä enemmän se tuntuu. Iho saattaa joillain hieman punoittaa päivän-pari ja iho saattaa kuivua, joka on merkki ihon uudistumisesta. Hapotuksia ei suositella tehtäväksi aurinkoiseen aikaan, silloin hoito korvataan Entzyme Bliss-hoidolla. Hapotuksen jälkeen ei suositella hikiliikuntaa eikä saunomista. Hapoilla voi tehdä puhdistavan tai uudistavan hoidon. Se sopii hyvin aknearpiin sekä juonteisiin. Iho on välittömästi kirkkaamman ja eloisamman näköinen! Valitsen hapon ihotyypin ja ihon kunnon mukaan. Hapotuksia suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 3-6krt, 1,5-2vko välein. Yhdestäkin hoidosta on toki hyötyä. Ei sovi raskaana oleville.

Perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus on tarkoitettu iholle jossa on paljon käsin syväpuhdistettavaa, eli mustapäitä ja/tai tukkeumia. Tämä sopii niin aikuisiänaknesta kärsivälle, kuin nuorison ihonpuhdistukseksi.

Minulla on henkilökohtaista kokemusta ruusufinnistä, eli Rosaceasta liki 20 vuodelta, joten minulla on melko hyvä käsitys kyseisestä kroonisesta ihosairaudesta. Sen hoito on kokonaisvaltaista ja Bionilla on myös erittäin hyviä tuotteita sen hoitoon. Oletko jo kokeillut Maitohapotusta Ruusufinnin hoitoon?

Jalkahoidot

Jalkahoito 1h, sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen siistimisen sekä jalkojen rasvauksen. Lakkausta teen vaan kesäisin asiakkaan omalla lakalla.

Kestopedikyyri

Tässä hoidossa teen myös kevyen jalkahoidon. Jos jaloissa on tosi paljon hoidettavaa, suosittelen ensin käymään jalkahoidossa. Lähes aina kerkeän kyllä hoitamaan koko jalat kestolakkauksen lisäksi. Geelilakkaus kestää kynsissä n. 6-8vko. Pysyvyys riippuu kynsien kasvusta ja mahdollisesta varpaankynsiin kohdistuvasta rasituksesta.

Rakennekynnet/ luonnonkynnen vahvistus/ Kestolakkaus

Käytän materiaalina geeliä. Tällä hetkellä käytössäni on Mosaic:n sekä My magic:n geelit. En tee stilettokynsiä, enkä fantasiakoristeluja.

Huoltoväli on asiakkaasta riippuen 3-8vko, yleisesti 4vko. Huoltoon menee n.1h. Kestolakkaushuolto kestää 45min.

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

Sopii kaikenlaisille ripsille. Valitsen muotin sekä aineiden vaikutusajan ripsien kunnon,  pituuden ja paksuuden mukaan. Tämä kaunistava, arkea helpottava toimenpide kestää n. 1h ja vaikutus kestää ripsissä 6-8vkoa. Ripsien sekä kulmien kestovärjäys sisältyy hintaan.

Varaa aika ⇗

Hinnasto

Palvelun nimiHinta
Kasvohoito (1h)69€
Kasvohoito (75min)89€
Clykoli-maitohappokuorinta65€
Ihonpuhdistus53€
Rakennekynnet (uudet)85€
Rakennekynnet (huolto)55€/h
Luonnonkynnen (vahvistus)65€
Luonnonkynnen (huolto)55€/h
Kestolakkaus (uudet)35€
Kestolakkaus (huolto)45€
Jalkahoito50€
Kestopedikyyri60€
Ripsien kestotaivutus (sis. värit)65€
Kestovärjäykset
Ripset ja kulmat26€
Ripset 15€
Kulmien värjäys10€
Kulmien muotoilu 10€
Kulmien värjäys+muotoilu15€
Vahaukset
Sääret25-30€
Kainalot20€
Huulet10€
Kulmat10€
Meikkaukset
Häämeikki (sis. koemeikin)100€
Juhlameikki60€
Päivämeikki45€

Varaa aika ⇗