Kasvohoidot

Käytän kasvohoidoissa Bion -sarjaa. Valitsen hoidon ja tuotteet asiakkaan toiveiden sekä ihoanalyysin jälkeen todetun tarpeen mukaan. Valittavana on kosteuttavaa, kiinteyttävää, puhdistavaa ja heleyttävää hoitoa. Kaikkiin hoitoihin kuuluu: pintapuhdistus, kuorinta, tarvittaessa syväpuhdistus, tehoaineet, hieronta (kasvot, decoltee ja hartiat) sekä loppuvoide. Ohjaan aina asiakasta kotihoidossa sekä annan suosituksen mahdollisista jatkohoidoista.

Ajanvarauksesta voi valita joko 60 min tai 75 min hoidon. Pidempään hoitoon kuuluu enemmän vaikuttavia aineita, eli esim C-vitamiinihoito tai kiinteyttävä A-booster -hoito kuuluu näihin. Teen usein myös ultraäänellä puhdistusta sekä tehoaineiden imeyttämistä.

Bion -sarjalla on myös tehokkaat Clykoli- sekä maitohappokuorinnat, joilla voi tehdä puhdistavan tai uudistavan hoidon.  Valitsen tämänkin ihotyypin ja ihon kunnon mukaan.

Perinteinen mekaaninen ihonpuhdistus on tarkoitettu iholle jossa on paljon käsin syväpuhdistettavaa, eli mustapäitä ja/tai tukkeumia.

Jalkahoidot

Jalkahoito 1h, sisältää jalkojen kylvetyksen, kovettumien poiston, raspauksen, kynsien leikkauksen, kynsinauhojen siistimisen sekä jalkojen rasvauksen. Lakkausta teen vaan kesäisin asiakkaan omalla lakalla.

Kestopedikyyri

Tässä hoidossa teen myös kevyen jalkahoidon. Jos jaloissa on tosi paljon hoidettavaa, suosittelen ensin käymään jalkahoidossa. Lähes aina kerkeän kyllä hoitamaan koko jalat kestolakkauksen lisäksi. Geelilakkaus kestää kynsissä n. 6-8vko. Pysyvyys riippuu kynsien kasvusta ja mahdollisesta varpaankynsiin kohdistuvasta rasituksesta.

Rakennekynnet/ luonnonkynnen vahvistus/ Kestolakkaus

Käytän materiaalina geeliä. Tällä hetkellä käytössäni on Mosaic:n sekä My magic:n geelit. En tee stilettokynsiä, enkä fantasiakoristeluja.

Huoltoväli on asiakkaasta riippuen 3-8vko, yleisesti 4vko. Huoltoon menee n.1h. Kestolakkaushuolto kestää 45min.

Lash Lift eli ripsien kestotaivutus

Sopii kaikenlaisille ripsille. Valitsen muotin sekä aineiden vaikutusajan ripsien kunnon,  pituuden ja paksuuden mukaan. Tämä kaunistava, arkea helpottava toimenpide kestää n. 1h ja vaikutus kestää ripsissä 6-8vkoa. Ripsien sekä kulmien kestovärjäys sisältyy hintaan.

Varaa aika ⇗

Hinnasto

Palvelun nimiHinta
Kasvohoito (1h)69€
Kasvohoito (75min)89€
Clykoli-maitohappokuorinta65€
Ihonpuhdistus53€
Rakennekynnet (uudet)85€
Rakennekynnet (huolto)55€/h
Luonnonkynnen (vahvistus)65€
Luonnonkynnen (huolto)55€/h
Kestolakkaus (uudet)35€
Kestolakkaus (huolto)45€
Jalkahoito50€
Kestopedikyyri60€
Ripsien kestotaivutus (sis. värit)65€
Kestovärjäykset
Ripset ja kulmat26€
Ripset 15€
Kulmien värjäys10€
Kulmien muotoilu 10€
Kulmien värjäys+muotoilu15€
Vahaukset
Sääret25-30€
Kainalot20€
Huulet10€
Kulmat10€
Meikkaukset
Häämeikki (sis. koemeikin)100€
Juhlameikki60€
Päivämeikki45€

Varaa aika ⇗