Heippa!

Olen Saara, vuonna -80 syntynyt, koulutettu ekokampaaja ja parturi-kampaaja. Kampaajan ammatti oli ollut jo lapsuudesta asti haaveissa ja olen valmistunut siihen vuonna 2003. Ekokampaajan opinnot suoritin vuonna 2016. Ekokampaajan työ tuo sen ihanan lisän ammattiin josta nautin. Värjään  hiuksia kasviväreillä ja teen puhdistushoitoja savella ja merilevällä. Luomuilu on osa arkeani myös kotona.

Perhe ja vapaa-aika

Yrittäjänä olen siis ollut 18 vuotta,mutta välissä sain kaksi ihanaa lasta, Siljan ja Niilon, jotka työllistävätkin arkeani kivasti. Heidän lisäkseen perheeseeni kuuluu aviomies Elias ja kultainennoutaja Vili . Luonteeltani olen empaattinen, iloinen, herkkä, tunnolinen, ystävällinen ja avulias. Olen harrastanut tanssia todella aktiivisesti koko nuoruuden, mutta siihen ei enää aika riitä. Ulkoilu ja luonnosta nauttiminen on ihan parasta tällä hetkellä. Perheen kanssa käymme paljon mökillämme Hangon saaristossa ja talvella harrastamme laskettelua.

Asiakaspalvelua lämmöllä

Ekokampaajana teen mielelläni luonnollisia värejä ja pehmeitä sävyjä. Kasvivärjäys on intohimoni. Teen myös klassisia leikkauksia ja kampauksia. Asiakaspalvelutyö on minulle lähellä sydäntä ja haluankin palvella asiakasta yksilöllisesti lämmöllä rauhallisessa ympäristössä. Antaa asiakkaalle sen hetken nauttia omasta ajasta mahdollisimman rennosti.
Tervetuloa siis tuoliini ♥ #mytime

Katso palveluni ja hinnasto.