Moikka!

Mä olen Tuula. Synnyin 1975 Kouvolassa, jossa viihdyin erittäin hyvin vuoteen 2002. Tuona vuonna sain päähäni ,että musta tuleekin kosmetologi ja suunnilleen siltä seisomalta pakkasimme perheeni kanssa kamat nippuun ja muutettiin Lahteen! Kun valmistuin 2004, jäin koululle hetkeksi open hommiin, mutta hinku itse kosmetologin työhön sen kun voimistui ja vuonna 2007 ryhdyin yrittäjäksi. Samana vuonna rakensimme myös omakotitalon Nastolaan, jossa asumme edelleen. Tällä hetkellä kotona asuu minun ja mieheni lisäksi enää nuorin kolmesta pojastamme, joka hänkin on jo täysi-ikäinen  – ihan hullua!! Vastahan sitä itse oli tuon ikäinen….

Mä olen luonteeltani avoin, rehellinen, empaattinen, heittäytyvä, rento ja välillä jopa hauskakin, ainakin omasta mielestä!
Tykkään urheilla, milloin mitäkin. Jalkapallo, sähly ja ulkoilu on ollu viimeisimpinä lajeina. Tykkään tehdä myös käsitöitä. Neulon pipoja ja teen makramee – töitä. Uusin ”hurahdukseni” on alkoholimustemaalaus. Näitä töitä on esillä liikkeellä, tuu kurkaamaan. Laulan myös bilebändissä nimeltä Yes Mam. Se on hauskaa vastapainoa kaikelle. Oon aika aktiivinen, mut osaan myös ottaa rennosti ja nautin välillä myös totaalisesta laiskottelusta.

Kosmetologin työ on mulle erittäin antoisaa monestakin syystä. Asiakaspalvelu ja ihmisten kohtaaminen on parasta! On mahtavaa voida auttaa heitä ihonhoidossa ja on ihanaa kuunnella heidän tarinoita omasta elämästä. Monista asiakkaista on tullut vuosien saatossa ystäviä, mikä on ihana bonus tässä työssä. Tämä on mun loppuelämän ammatti ja teen tätä koko sydämelläni, toivottvasti vielä monta monta vuotta! Tervetuloa mun asiakkaaksi!

Katso palveluni ja hinnasto.