Saaran palvelut ja hinnasto

Palvelut

Saara Kuusisto

Käytän työssäni pääsääntöisesti vain kasvivärejä ja ekologista savivaalennusta. Hiuksia leikkaan ja muotoilen mielelläni ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Ekokampaaja

Ekokampaaja värjää hiukset luonnosta saatavilla kasveilla ja yrteillä. Kasvivärit eivät sisällä mitään synteettistä ja voivatkin olla ratkaisu hiusväreille allergisoituneelle asiakkaalle tai kelle tahansa, joka haluaa vähentää kemikaalikuormaa. Kasviväreillä saa kauniita, ihanan luonnollisia lopputuloksia aikaan. Niiden kesto hiuksessa mietityttää usein ihmisiä, kun hiuksia on pari kertaa värjätty kasviväreillä niin ne alkavat pysyä hyvin hiuksessa, usein jopa paremmin kuin synteettiset värit.

Kasvivärit

Kasviväreillä on mahdollista saada erilaisia ruskeita, punaisia ja tummia sävyjä, myös kauniita lämpöisiä vaaleita sävyjä saa jos asiakkaan omat hiukset on jo valmiiksi vaaleat. Harmaat hiukset on myös mahdollista värjätä kasviväreillä. Joskus jos harmaita hiuksia on paljon ja toivotaan peittävää lopputulosta, voidaan tehdä ns. tuplavärjäys. Se on sama kuin esipigmentointi. Monesti kuitenkin kasviväri riittää häivyttämään suurimman harmauden ja jättääkin kauniimman kasvurajan kuin synteettinen väri. Kasvivärjäyksen jälkeen tulisi olla pesemättä hiuksia 48h. Kasviväri jatkaa kehittymistään värjäyksen jälkeen ja onkin täysin valmis vasta parin vuorokauden jälkeen värjäyksestä.

Vaalennusta ei kasviväreillä voi tehdä. Ne voivat hieman kirkastaa, mutta eivät varsinaisesti vaalenna. Jos asiakkaalla on paljon kemiallisia käsittelyjä hiuksissaan, niin kasvivärin alle on hyvä tehdä merilevä- tai savipuhdistus, jolloin saadaan mahdollisimman puhdas pohja kasvivärille. Joka kerta tehdään vähintään savipesu ennen värjäystä.

Kasviväreillä värjätyt oranssit hiukset

Savivaalennukset

Ekokampaajana teen myös savivaalennusta ja savivaalennusraitoja, jossa käytetään tavallisen vaalennusjauheen sijaan savesta ja soodasta valmistettua jauhetta ja normaalia synteettistä hapetetta. Se on hellävaraisempi ja ekologisempi keino vaalentaa hiusta. Kasviväreillä tai savivaalennuksella tehty väri on aina kauniin luonnollinen. Valmistaja lupaa 1-3 astetta vaalennusta. Jos olet epävarma sopiiko se sinun toiveisiisi, voit aina olla yhteydessä, niin arvioin tilanteen. Kasviväreissä ja savivaalennuksessa on pidempi vaikutusaika, jonka vuoksi hinta näissä palveluissa on hieman korkeampi.

Kenelle?

Kasvivärit käyvät periaatteessa kenelle vain.

Ikäraja on kuitenkin sama kuin synteettisellä puolella (16.v). Toki myös kasviväreille voi allergisoitua tai herkistyä ,mutta se on harvinaisempaa kuin synteettisellä puolella. Raskaus ei ole este kasvivärjäykselle, mutta en suosittele sitä raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Kasviväreillä käsitellyt hiukset

Voiko kasvivärejä vaalentaa?

Jos hiuksia on värjätty useasti indico-pohjaisella kasvivärillä (ruskeat sävyt) , voi vaalentaminen olla hankalaa. Indicon vaalentaminen tuo esiin vihreän sävyn hiuksesta. Joskus kuitenkin sitä voi varovasti kokeilla, jos sävy ruskeassa on enemmän lämpöiseen kallellaan. Tämä kuitenkin kannattaa aina tehdä ammattilaisen penkissä.

Kerronkin aina asiakkaalle faktat kasvivärjäykseen siirryttäessä, jotta voi harkita onko valmis siihen ettei vaalentaminen enää välttämättä ole vaihtoehto.
Sen sijaan henna-pohjaisia kasvivärejä voi vaalentaa, sävy tulee kyllä helposti lämpöisenä ainakin ensimmäisen vaalennuksen alta, mutta se ei ole mahdotonta.

Asiakkaiden suusta:

"Saara ❤️ Todella taitava ja ammattinsa osaava. Tutustutti minut kasvivärien maailmaan, jota en enää muuhun vaihda. Aina haistelemassa uusia tuulia, vierivä kivi ei sammaloidu. Mutta ennen kaikkea ihminen ihmiselle! Saaran tuolissa saa olla oma itsensä, ei tarvitse pönöttää tai perustella. Kiitos kun olet! ❤️"
Elina
"Saara ymmärsi hienovaraisen tyylikkäästi mun tarvetta rakentaa identiteetti uudestaan, kun sairastuminen oli myös vaikuttanut ulkonäköön. Nyt tervehtyneenäkin on kiva käydä todellisen ammattilaisen luona, plussana mukavat keskustelut👌💯💚"
Mikko
Mikko
"Saaran kampaamossa on lämmin ja vastaanottavainen tunnelma. Luottamus Saaraan ja työn jälkeen on 100 %, niin että jaksaa ajaa kauempaakin tätä palvelua hakemaan. Lisäksi Saaran kanssa aika hujahtaa kuin siivillä keskustellen ja nauttien seurasta ❤️ En vaihtaisi, kiitos Saara, olet kultaa ja ammattilainen isolla A:lla! ❤️"
Suvi
Miia
"Se ei ole vain kampaajalla käynti, vaan kokonaisvaltainen hyvän olon kokemus."
Suvi
Saila
"Noin 10 vuotta sitten etsin uutta kampaajaa ja osuit kohdalle ja sillä tiellä ollaan ja ehdottomasti jatketaan. Jälki on aina sitä mitä sovitaan vaikka rajuja muutoksia ei tehdäkään. 💕"
Suvi
Taija
"Sä vaan oot 💎♥️ monipuolinen, erittäin tarkka ja taitava 👌"
Suvi
Mirva

Hinnasto

Palvelun nimiHinta
Leikkaukset
Otsatukan leikkaus15€
Koneajo20€
Lasten hiustenleikkaus alle 10v. 30€
Parturileikkaus 30min 35€
Kampaamoleikkaus 45min50€
Kampaamoleikkaus 60min60€
Kampaamoleikkaus 75min70€
Latvojen tasaus35€
Kasviväri (ei sis.leikkausta)
Tyviväri105€
Lyhyet120€
Puolipitkät 130€
Pitkät145€
Erikoispitkät165€
Kasviväri ja leikkaus
Tyviväri130€
Lyhyet135€
Puolipitkät150€
Pitkät160-170€
Erikoispitkät180-190€
Paksujen hiusten lisä+25€
Tyven esipigmentointi (harmaissa hiuksissa) + 20-25€
Kampaukset
Föönikampaus40€
Pikakampaus35€
Juhlakampaus65€/h
Hääkampaus (sis.koekamp.)130-170€
Kulmien värjäys ja muotoilu 20€
Savivaalennus ei sis. leikkausta
Tyviväri 115€
Lyhyet125€
Puolipitkät135€
Pitkät150€
Erikoispitkät170€
Savivaalennus ja leikkaus
Tyviväri125€
Lyhyet135€
Puolipitkät150€
Pitkät165€
Erikoispitkät185€
Erikoistyöt70€/h
Puhdistushoidot esim.kasvivärin yhteydessä
Savella50-70€
Merilevällä50-70€
Erikoispaksujen hiusten lisä
(värjäyksissä)
25€

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti