Palvelut ja hinnasto

Palvelut

Saara Kuusisto

Salon Freimissä käytetään pääsääntöisesti vain kasvivärejä ja ekologista savivaalennusta. Hiuksia leikkaan ja muotoilen mielelläni ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Ekokampaaja

Ekokampaaja värjää hiukset luonnosta saatavilla kasveilla ja yrteillä. Kasvivärit eivät sisällä mitään synteettistä ja voivatkin olla ratkaisu hiusväreille allergisoituneelle asiakkaalle tai kelle tahansa, joka haluaa vähentää kemikaalikuormaa. Kasviväreillä saa kauniita, ihanan luonnollisia lopputuloksia aikaan. Niiden kesto hiuksessa mietityttää usein ihmisiä, kun hiuksia on pari kertaa värjätty kasviväreillä niin ne alkavat pysyä hyvin hiuksessa, usein jopa paremmin kuin synteettiset värit.

Kasvivärit

Kasviväreillä on mahdollista saada erilaisia ruskeita, punaisia ja tummia sävyjä, myös kauniita lämpöisiä vaaleita sävyjä saa jos asiakkaan omat hiukset on jo valmiiksi vaaleat. Harmaat hiukset on myös mahdollista värjätä kasviväreillä. Joskus jos harmaita hiuksia on paljon ja toivotaan peittävää lopputulosta, voidaan tehdä ns. tuplavärjäys. Se on sama kuin esipigmentointi. Monesti kuitenkin kasviväri riittää häivyttämään suurimman harmauden ja jättääkin kauniimman kasvurajan kuin synteettinen väri. Kasvivärjäyksen jälkeen tulisi olla pesemättä hiuksia 48h. Kasviväri jatkaa kehittymistään värjäyksen jälkeen ja onkin täysin valmis vasta parin vuorokauden jälkeen värjäyksestä.

Vaalennusta ei kasviväreillä voi tehdä. Ne voivat hieman kirkastaa, mutta eivät varsinaisesti vaalenna. Jos asiakkaalla on paljon kemiallisia käsittelyjä hiuksissaan, niin kasvivärin alle on hyvä tehdä merilevä- tai savipuhdistus, jolloin saadaan mahdollisimman puhdas pohja kasvivärille. Joka kerta tehdään vähintään savipesu ennen värjäystä.

Kasviväreillä värjätyt oranssit hiukset

Savivaalennukset

Ekokampaajana teen myös savivaalennusta ja savivaalennusraitoja, jossa käytetään tavallisen vaalennusjauheen sijaan savesta ja soodasta valmistettua jauhetta ja normaalia synteettistä hapetetta. Se on hellävaraisempi ja ekologisempi keino vaalentaa hiusta. Kasviväreillä tai savivaalennuksella tehty väri on aina kauniin luonnollinen. Valmistaja lupaa 1-3 astetta vaalennusta. Jos olet epävarma sopiiko se sinun toiveisiisi, voit aina olla yhteydessä, niin arvioin tilanteen. Kasviväreissä ja savivaalennuksessa on pidempi vaikutusaika, jonka vuoksi hinta näissä palveluissa on hieman korkeampi.

Kenelle?

Kasvivärit käyvät periaatteessa kenelle vain.

Ikäraja on kuitenkin sama kuin synteettisellä puolella (16.v). Toki myös kasviväreille voi allergisoitua tai herkistyä ,mutta se on harvinaisempaa kuin synteettisellä puolella. Raskaus ei ole este kasvivärjäykselle, mutta en suosittele sitä raskauden ensimmäisellä kolmanneksella.

Kasviväreillä käsitellyt hiukset

Voiko kasvivärejä vaalentaa?

Jos hiuksia on värjätty useasti indico-pohjaisella kasvivärillä (ruskeat sävyt) , voi vaalentaminen olla hankalaa. Indicon vaalentaminen tuo esiin vihreän sävyn hiuksesta. Joskus kuitenkin sitä voi varovasti kokeilla, jos sävy ruskeassa on enemmän lämpöiseen kallellaan. Tämä kuitenkin kannattaa aina tehdä ammattilaisen penkissä.

Kerronkin aina asiakkaalle faktat kasvivärjäykseen siirryttäessä, jotta voi harkita onko valmis siihen ettei vaalentaminen enää välttämättä ole vaihtoehto.
Sen sijaan henna-pohjaisia kasvivärejä voi vaalentaa, sävy tulee kyllä helposti lämpöisenä ainakin ensimmäisen vaalennuksen alta, mutta se ei ole mahdotonta.

Hinnasto

Palvelun nimiHinta
Leikkaukset
Otsatukan leikkaus15€
Koneajo20€
Lasten hiustenleikkaus alle 10v. 25€
Parturileikkaus 30min 35€
Kampaamoleikkaus 45min50€
Mallinmuutosleikkaus yli 60min60€
Latvojen tasaus35€
Kasviväri (ei sis.leikkausta)
Tyviväri110€
Lyhyet115€
Puolipitkät 125€
Pitkät135€
Erikoispitkät155€
Kasviväri ja leikkaus
Tyviväri125€
Lyhyet130€
Puolipitkät145€
Pitkät155-160€
Erikoispitkät175-180€
Tyven esipigmentointi (harmaissa hiuksissa) + 20-25€
Kampaukset
Föönikampaus40€
Pikakampaus35€
Juhlakampaus65€/h
Hääkampaus (sis.koekamp.)130-170€
Kulmien värjäys ja muotoilu 16€
Savivaalennus ei sis. leikkausta
Tyviväri 110€
Lyhyet115€
Puolipitkät125€
Pitkät140€
Erikoispitkät155€
Savivaalennus ja leikkaus
Tyviväri125€
Lyhyet135€
Puolipitkät145€
Pitkät155-160€
Erikoispitkät165-170€
Erikoistyöt70€/h
Puhdistushoidot esim.kasvivärin yhteydessä
Savella45-60€
Merilevällä45-60€
Erikoispaksujen hiusten lisä
(värjäyksissä)
15-25€

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Viesti